Στίγκας: «Το κόμμα είναι δικό μου, όχι του Κασιδιάρη — Δεν πρόκειται να παραιτηθώ»

 
stigkas

Ενημερώθηκε: 01/09/23 - 17:18

«Το κόμμα είναι δικό μου, όχι του Κασιδιάρη» τόνισε ο ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, μιλώντας στο μαγκαζίνο του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη, σημειώνοντας μάλιστα ότι «ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν με κρατάει από πουθενά».

Αναφερόμενος στις πρακτικές των βουλευτών του, ο κ. Στίγκας δήλωσε: «Δεν είναι θέμα ελέγχου. Όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Αν θέλει κάποιος να το λέει ότι ελέγχει βουλευτές είναι δικό του θέμα. Την ανακοίνωση που έβγαλαν οι βουλευτές δεν την υπογράφουν και οι 11. Ξέρω ότι πάνω από τρεις βουλευτές δεν συμφωνούν με την χθεσινή ανακοίνωση.

Και συνέχισε: «Τους τρεις κυρίους που διέγραψα, τους διαψεύδω κατηγορηματικά ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λένε. Είναι διαφορετικά. Δεν είναι 11 οι βουλευτές. Έχουν κάποιο απωθημένο ενδεχομένως με τα νούμερα. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν 8 βουλευτές ακόμα στους “Σπαρτιάτες”. Με κάποιους έχω μιλήσει. Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν έχουν καμία σχέση ιδιαιτέρως με το κείμενο που ανάρτησαν οι 3 διαγραφέντες. Το θέμα είναι ότι βγαίνουν οι διαγραφέντες και λένε κάποια πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Μάλιστα χθες έβγαλαν ένα e-mail που δεν προερχόταν από το επίσημο Γραφείο Τύπου του κόμματος. Διαστρεβλώνουν την αλήθεια και την πραγματικότητα. Προσπαθούν να κάνουν κόμμα μέσα στο κόμμα».

Μιλώντας για τον κ. Κατσιβαρδάς, ο οποίος τον αποκαλεί «εφιάλτη» και «δικτάτορα», ο κ. Στίγκας ανέφερε: «ας λέει ότι θέλει. Έχει φύγει από το κόμμα επομένως δεν έχει άλλες συνέπειες. Τον διέγραψα».

Απαντώντας στο εάν έχει ακούσει ότι ο Ηλίας Κασιδιάρη έχει βάλει αρχηγό και υπαρχηγό στο κόμμα , ο πρόεδρος των Σπαρτιατών τόνισε πως το έχει ακούσει και ότι «πιθανόν να είναι ανάμεσα στους διαγραφέντες ο αρχηγός και υπαρχηγός».

Στίγκας: «Δεν μιλάω με τον Κασιδιάρη»

Ο Βασίλης Στίγκας θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει επαφές με τον Ηλία Κασιδιάρη. «Δεν μιλάω με τον Κασιδιάρη. Τελευταία φορά μιλήσαμε μετά τις εκλογές και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Μας έδωσε την ώθηση και μπήκαμε στην Βουλή. Με στήριξε ο Κασιδιάρης στις εθνικές εκλογές, τώρα τον στηρίζω εγώ για τον Δήμο της Αθήνας. Έτσι πατσίζουμε. Ποτέ δεν είχαμε κάνει κάποια συμφωνία Πιστεύω ότι θα ήταν ένας πολύ καλός δήμαρχος. Καλύτερος και από τον Μπακογιάννη και από τον Καμίνη. Εγώ δεν κατονόμασα τον Ηλία Κασιδιάρη» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν με κρατάει ο Ηλίας Κασιδιάρης από πουθενά. Δεν υπάρχει τίποτα. Ήθελα να κλείσω τους λογαριασμούς μου και να ασχοληθώ με την κοινοβουλευτική ομάδα διότι έβλεπα ότι έρχεται σύγκρουση» πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Καλό θα είναι να ρωτήσετε τους βουλευτές να σας πουν εάν καθοδηγούνται ή όχι. Μπορεί να μην είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Αυτό μπορεί να σας το πουν οι άνθρωποι που δημιουργούν προβλήματα.

«Δεν πρόκειται να παραιτηθώ»

«Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Ένας Σπαρτιάτης ποτέ δεν παραιτείται. Έχω τέσσερα χρόνια μπροστά μου να παράξω κοινοβουλευτικό έργο. Δεν με ενδιαφέρει ούτε η χρηματοδότηση, ούτε τίποτε άλλο. Η βουλευτική μου αποζημίωση μου φτάνει και μου περισσεύει. Δεν ήρθα στην βουλή για να πάρω χρήματα. Δεν έχω κανένα μα κανέναν πρόβλημα να μείνω μόνος μου» κατέληξε ο κ. Στίγκας.

Πηγή: enikos.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ