Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Αμηχανία και... άδειες καρέκλες στη δεύτερη μέρα των εργασιών

 
kasselakis synedrio

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 23/02/24 - 19:36

Χαμηλή ήταν η συμμετοχή κατά την δεύτερη ημέρα των εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη, να σηκώσει το γάντι που του έριξε ο Αλέξης Τσίπρας με την ηχηρή του παρέμβαση στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, με πολλούς να αναρωτιούνται για την επόμενη ημέρα εντός του κόμματος.

Όλα όσα σημειώθηκαν εχθές, φαίνεται πως απασχολούν τα «πηγαδάκια» των συνεδρών, καθώς και των κορυφαίων στελεχών, με τις εργασίες του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζονται με αμηχανία, με πολλές άδειες καρέκλες, ενώ ακόμη και στις εξέδρες κάθονται ελάχιστα άτομα.

Στον χώρο του Tae Kwon Do που πραγματοποιείται το συνέδριο, βρέθηκε σήμερα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έπειτα από την ανακοίνωσή του για τετραπλές κάλπες.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης, ανέβηκε στις κερκίδες και συνάντησε τον σύνεδρο που νωρίτερα είχε σταθεί μπροστά στον Διονύση Τεμπονέρα κατά την διάρκεια της ομιλίας του, και ύψωσε πανό, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναγράφεται «ΣΥΡΙΖΑ ενωμένος, ποτέ νικημένος, όλοι ενωμένοι». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, βγήκε και φωτογραφία μαζί του χαμογελώντας.

Με πληροφορίες από enikos.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ