Συνέχεια στο θρίλερ της έδρας - Π. Κουρουμπλής: Δεν έχει ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση των σταυρών

Συνέχεια στο θρίλερ της έδρας -  Π. Κουρουμπλής: Δεν έχει ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση των σταυρών
Ενημερώθηκε: 14/07/19 - 18:58

Κι όμως το θρίλερ με το ποιος καταλαμβάνει την έδρα στο δυτικό τομέα Αθηνών δεν έχει τελειώσει!!! «Δεν έχει ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση των σταυρών», υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής σχετικά με το ποιος θα καταλάβει την τέταρτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑστη Β2 Περιφέρεια του Δυτικού Τομέα Αθηνών. 

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, απομένουν ακόμη 141 εκλογικά τμήματα και η επανακαταμέτρηση σε αυτά θα γίνει αύριο Δευτέρα. Υπενθυμίζεται ότι την επανακαματέρηση είχε ζητήσει ο κ. Κουρουμπλής καθώς ο αριθμός των ψήφων που τον χώριζαν από τον Θανάση Παπαχριστόπουλος ήταν πολύ μικρός. Μόλις έξι ψήφοι.

Το μεσημέρι της Κυριακής πάντως δημοσιεύθηκε κείμενο στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως την έδρα την παίρνει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του ΑΠΕ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος παίρνει οριστικά την τέταρτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα Αθηνών μετά την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης των σταυρών που είχε ζητήσει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης δεν ανέτρεψε την αρχική μέτρηση και έτσι ο κ. Παπαχριστόπουλος κερδίζει την έδρα με 13.912 σταυρούς, έξι περισσότερους από τον κ. Κουρουμπλή.
απε