ΣΥΡΙΖΑ: Νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας στην σκιά της κόντρας Κασσελάκη-στελεχών

 
ΣΥΡΙΖΑ: Νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας στην σκιά της κόντρας Κασσελάκη-στελεχών

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 20/02/24 - 20:43

Στη νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, από το Λονδίνο χθες (19/2), απάντησε στα εσωκομματικά «πυρά» που δέχεται, την ώρα, που στην Αθήνα, στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέτουν ακόμη και ζήτημα ηγεσίας.

Κατά την προσέλευσή του ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δήλωση στις κάμερες και καταφέρθηκε εναντίον των Μέσων Ενημέρωσης που «κάνουν προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης αναφερόμενος σε διαδικτυακό μέσο δήλωσε ότι διάβασε ότι πήγε χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα. «Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήμουν εκεί μαζί τους. Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα μίντια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάει στις εκλογές με τον Στέφανο Κασσελάκη, σημείωσε ο Γιώργος Τσίπρας, διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, σημειώνοντας, ωστόσο ότι «αν δεν υπάρξει συνεννόηση μαζί του, να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο για να πάμε στις ευρωεκλογές».

Να βρεθούν οι δίαυλοι αποσυμπίεσης της εκρηκτικής κατάστασης που δημιουργήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, θα αναζητήσουν και σήμερα στην Κουμουνδούρου στην για δεύτερη συνεχή ημέρα συνεδρίαση της Γραμματείας μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του οργάνου

Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει λίγο μετά 7:00, παρουσία του προέδρου.

Σε κάθε περίπτωση, τα μέλη της γραμματείας αναμένουν να συζητήσουν με τον πρόεδρο και, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, να φανεί εάν με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει αποσυμπίεση στο βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε λίγα 24ωρα πριν από το συνέδριο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ