ΣΥΡΙΖΑ: Θετικά αποτιμά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών το Εκτελεστικό Γραφείο

 
syriza

Πηγή Φωτογραφίας:

Ενημερώθηκε: 18/06/24 - 15:46

Η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών και ο οδικός χάρτης προς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού του Γραφείου.

Ήταν θετική η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος που έγινε κατά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ. Αντέξαμε, το ποσοστό είναι ικανοποιητικό και μας δίνει την εξουσιοδότηση να συνεχίσουμε με ορόσημο το συνέδριο του φθινοπώρου, στο οποίο θα πραγματοποιηθούν οι καταστατικές αλλαγές για τις οποίες έχει μιλήσει ο Στέφανος Κασσελάκης, έλεγαν νωρίτερα πηγές του κόμματος.

Πρόσθεσαν δε ότι ο πρόεδρος έχει περιγράψει τον οδικό χάρτη προς το συνέδριο αλλά και τις θέσεις για τα ζητήματα συνεργασίας. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι εάν και εφόσον προκύψουν ανάγκες και έρθει από την κοινωνία ένα αίτημα για ευρύτερη συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων και δημιουργία ενός φορέα, τότε ο κ. Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος και θα τεθεί στην κρίση της βάσης και ως υποψήφιος πρωθυπουργός.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναχωρεί σήμερα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα έχει σημαντικές επαφές με την ομογένεια και με επιχειρηματίες, στο πλαίσιο του υπό συγκρότηση ιδρύματος που έχει εξαγγείλει ο κ. Κασσελάκης, θα αναζητηθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω πρωτοβουλιών, μέσω δράσεων και εκδηλώσεων για το επόμενο διάστημα.

Κι’ ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει βάρος και στις συνεντεύξεις που θα παραχωρήσει σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης, όπως είναι η Wall Street Journal. Όταν θα επιστρέψει θα προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Πηγή: ertnews.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ