Θεοχαρόπουλος: Φεύγει η δεξιά πτέρυγα του ΚΙΝΑΛ που εκπροσωπεί ο Βενιζέλος

Θεοχαρόπουλος: Φεύγει η δεξιά πτέρυγα του ΚΙΝΑΛ που εκπροσωπεί ο Βενιζέλος
Ενημερώθηκε: 02/06/19 - 17:57

«Χρειάζεται μία ευρεία Προοδευτική Συμμαχία και τώρα και μετά τις εκλογές, σε αυτό θα έπρεπε να ανταποκριθεί το Κίνημα Αλλαγής» επεσήμανε σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Εμείς είχαμε μία καθαρή ήττα από τη ΝΔ αλλά στρατηγική ήττα που ήθελε ο κ. Βενιζέλος δεν είχαμε γιατί ο κόσμος αποφάσισε στον προοδευτικό χώρο με το ποσοστό που έδωσε σε εμάς (24%) και στο ΚΙΝΑΛ (7,5%) ότι κυρίαρχη δύναμη στην Προοδευτική Παράταξη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», σχολίασε ο κ.Θεοχαρόπουλος και προσέθεσε:«η λογική που είχε υιοθετήσει η κ. Γεννηματά με τον κ. Βενιζέλο για τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 

Σημείωσε επίσης πως όταν άκουσε την απόφαση προς στιγμήν νόμιζε ότι υπάρχει μία αλλαγή πλεύσης του Κινήματος Αλλαγής. «Σήμερα όμως το ΚΙΝΑΛ συμπεριφέρεται σαν να μην έχει πάρει αυτό το μήνυμα αλλά να κατηγορεί όλο το χώρο το δικό μας, τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Είναι φανερό ότι βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο το Κίνημα Αλλαγής» τόνισε.

Είπε ακόμη ότι «εφυγε από το ΚΙΝΑΛ η Αριστερή πτέρυγα που ήταν η Δημοκρατική Αριστερά. Έφυγε η φιλελεύθερη, η κεντρώα, που ήταν το Ποτάμι. Φεύγει τώρα και η Δεξιά πτέρυγα που εκπροσωπεί ο κ. Βενιζέλος».

Συνεπώς «δεν υπάρχει καμία στρατηγική πλεύση. Δεν μπορείς να κατηγορείς απλώς τους πάντες και τα πάντα» κατέληξε ο κ. Θεοχαρόπουλος.