Υπό διάλυση οι «Σπαρτιάτες» — Ο Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές του

 
Ο Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές των «Σπαρτιατών»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 31/08/23 - 16:23

Στη διαγραφή τριών βουλευτών από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών» προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας.

Πιο συγκεκριμένα διέγραψε τους Γιάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβαρδά και Γιάννη Κόντη.

Μάλιστα με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο κ. Στίγκας ενημέρωση για τη διαγραφή των τριών.

«Δεν νοείται σε μία Κοινοβουλευτική Ομάδα, οι βουλευτές της να δρουν αυτοβούλως και κατά μόνας, εκβιάζοντας τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ουσιαστικά εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς. Εμείς οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» αναγνωρίζουμε τον θεσμικό μας ρόλο και είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε την Δημοκρατία, τους Θεσμούς, τη χώρα και τους πολίτες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Στίγκας στην επιστολή του.

Τι προηγήθηκε των διαγραφών

Νωρίτερα, βαριές κατηγορίες κατά των βουλευτών των «Σπαρτιατών» που απουσιάζουν από τα έδρανα της Βουλής κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας.

"Μπήκα στα "ρεκόρ Γκίνες", με το να κάθομαι μόνος μου από το κόμμα στα έδρανα. Οι κύριοι που λείπουν σήμερα είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα εξωκοινοβουλευτικά. Το λέω με το θάρρος της γνώμης μου. Τα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε», υποστήριξε ο κ.Στίγκας, ενώ σημείωσε: «Τους λένε τι θα κάνουν, πότε και πως θα το κάνουν. Εδώ η χώρα μας καίγεται από άκρη σε άκρη ακόμη και σήμερα που μιλάμε, έχουμε εθνικά θέματα και είναι μπροστά μας χίλια δύο προβλήματα. Κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν το δικό τους. Εγώ, όμως, δεν φοβάμαι. Στέκομαι όρθιος. Σε όλη μου την ζωή έχω πέσει πολλές φορές και έχω ξανασηκωθεί. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ