ΑΕΚ: Το αφιέρωμα της UEFA για την επιστροφή

ΑΕΚ: Το αφιέρωμα της UEFA για την επιστροφή
Ενημερώθηκε: 14/09/18 - 13:40

Με ένα όμορφο video, που καταγράφει στιγμές από την πανηγυρική πρόκριση επί της Βίντι, παρουσιάζεται η επιστροφή της ΑΕΚ έπειτα από 12 χρόνια στους ομίλους του Champions League, από την UEFA.

Παράλληλα, υπάρχει συνέντευξη του Πέτρου Μάνταλου, ενώ το αφιέρωμα της ομοσπονδίας στην πρωταθλήτρια Ελλάδας θα έχει και συνέχεια με αναφορά στην πορεία της από τον υποβιβασμό στον τίτλο και την επάνοδο στα «σαλόνια» της Ευρώπης.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΑΕΚ που συνοδεύει το video αναφέρει:

«Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο και ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζεται η επιστροφή της ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Champions League, μετά από δώδεκα χρόνια είναι το πρώτο video της συνολικής σειράς που έχει ετοιμάσει το σχετικό τμήμα media content της UEFA.

Mε επίκεντρο τη συνέντευξη του αρχηγού της ομάδας μας Πέτρου Μάνταλου και με background τα πλάνα της ιστορικής πρόκρισης κόντρα στη Vidi στο πρώτο μέρος του συνολικού αφιερώματος στο “ποδοσφαιρικό παραμύθι” της κιτρινόμαυρης επιστροφής παρουσιάζεται συνολικά η πορεία της ΑΕΚ από τον υποβιβασμό και την οικονομική διάλυση του 2013 στην αγωνιστική επιστροφή αλλά και στην αναγέννηση σε όλα τα επίπεδα πέντε χρόνια μετά».