ΑΕΚ: Έρχονται χρήματα και μεταγραφές

ΑΕΚ: Έρχονται χρήματα και μεταγραφές
Ενημερώθηκε: 23/08/18 - 14:11

Με τη νίκη της, μέσα στη Βουδαπέστη, επί της Βίντι (2-1) η ΑΕΚ βρίσκεται... μια ανάσα από την επιστροφή της, στους ομίλους του Champions League, μετά από 12 χρόνια, δείχνοντας τα... τεράστια αλλά σταθερά βήματα που κάνει αυτή η ομάδα!

Εφόσον την προσεχή Τρίτη στο ΟΑΚΑ (22:00), το οποίο αναμένεται να έχει ξανά πάρα πολύ κόσμο, ολοκληρωθεί το έργο της πρόκρισης, στα ταμεία της ΠΑΕ θα μπουν πάνω από 20 εκατ. ευρώ. Απλά η παρουσία στα γκρουπ φέρνει 15,25 εκατ. ευρώ (!), ενώ εκεί κάθε νίκη φέρνει πριμ 2,7 εκατ. ευρώ και κάθε ισοπαλία 900.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά εξασφαλίζουν την οικονομική ευρωστία της και όχι μόνο για φέτος, αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη άνεση για την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Ούτως ή άλλως είχε προαποφασιστεί πως θα γίνουν δύο καλές μεταγραφές, μέσου και εξτρέμ, αλλά πλέον το διαθέσιμο κονδύλι για αυτές θα είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Στην ΑΕΚ δεν υπάρχει βιασύνη και στις μέρες που απομένουν ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα αναζητηθούν με υπομονή και προσοχή οι καλύτερες δυνατές λύσεις.