ΑΕΚ: Χιμένεθ, η επιστροφή!

ΑΕΚ: Χιμένεθ, η επιστροφή!
Ενημερώθηκε: 06/02/19 - 15:03

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πριν το μεσημέρι της Τετάρης την πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού, Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος επιστρέφει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο λίγους μήνες μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα τον περασμένο Μάιο. 

Σε δηλώσεις του, ο Χιμένεθ χαρακτήρισε "οικογένεια" την ΑΕΚ. Αναλυτικά ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε: «Η καρδιά με ωθεί να έρθω, η λογική και ο εγκέφαλος μου λέει ότι πάω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και τα πράγματα να πάνε καλά. Δεν έχω κάποιο φάρμακο άμεσο, κάποιο μαγικό ραβδάκι. Φυσικά θέλω να κερδίζω πάντα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα πιθανό.

Το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο να δώσουμε τη μάχη μας και τον καλύτερό μας εαυτό για να τιμήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα», σχολίασε ο Ισπανός προπονητής και συνέχισε:

«Αισθάνομαι σαν να έρχομαι στο σπίτι μου, σαν να είμαι στην οικογένειά μου. Αυτό που θέλω είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μην απογοητεύσουμε κανέναν. Βέβαια το ποδόσφαιρο είναι πάντα ποδόσφαιρο. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας και ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Πίστη για την αγάπη που έχω εισπράξει, δουλειά και έρωτα γιατί αυτή την ομάδα την έχω στην καρδιά μου».