ΑΕΚ: Η παραμονή του Βράνιες και η Άντερλεχτ

ΑΕΚ: Η παραμονή του Βράνιες και η Άντερλεχτ
Ενημερώθηκε: 08/10/19 - 15:50

Μια νέα αρχή στην καριέρα του πραγματοποιεί φέτος ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ μετά την καταστροφική του χρονιά στην Άντερλεχτ, επέστρεψε στην ΑΕΚ και δείχνει τα στοιχεία εκείνα που ανάγκασαν του Βέλγους να ξοδευτούν για την απόκτησή του.

Ο Βράνιες αποτελεί τον ηγέτη της άμυνας της Ένωσης, ενώ η ιδιαίτερη σχέση που διατηρεί με τον κόσμο της ΑΕΚ, τον έχει μετατρέψει σε ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της κερκίδας.

Ήδη στο μυαλό των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει η διάθεση να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Βόσνιος στόπερ στην ομάδα. Τι λέει όμως η Άντερλεχτ, στην οποία ανήκει ο Βράνιες.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θεωρείται δεδομένο πως θα επιχειρήσει να βρει μία φόρμουλα για την περαιτέρω παραμονή του Βράνιες στην ομάδα, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τις… διαθέσεις των «μοβ» και τι θα αποφασίσουν να κάνουν στην υπόθεσή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει συμφωνία των δύο συλλόγων για ένα προκαθορισμένο ποσό, ενώ – σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» - το δικό της ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του Βόσνιου όσον αφορά το μέλλον του.