ΑΕΚ: Κανονικά με κόσμο στο Αγρίνιο!

ΑΕΚ: Κανονικά με κόσμο στο Αγρίνιο!
Ενημερώθηκε: 20/09/19 - 20:54

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αρχική απόφαση να απαγορευτεί ακόμα και η μεμονωμένη μετακίνηση φίλων της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, η επαφή και των δυο ομάδων με τον Λευτέρη Αυγενάκη υπήρξε καταλυτική για να μην ισχύσει τελικά κάτι τέτοιο.

Η σχετική ενημέρωση της ΓΓΑ που το επιβεβαιώνει:

«Κατόπιν συνεννόησης των ΠΑΕ Παναιτωλικός και ΠΑΕ ΑΕΚ, υποβλήθηκε κοινό αίτημα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για ανάκληση της χτεσινής απόφασης περί απαγόρευσης κάθε μετακίνησης οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον αγώνα αύριο στο Αγρίνιο.

Υπήρξε επικοινωνία των προέδρων των δύο ΠΑΕ με τον Υφυπουργό, σε πολύ καλό κλίμα, με εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις τους ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της αστυνόμευσης του αγώνα και να διασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση των φιλοξενούμενων από το γήπεδο.

Επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για διεξαγωγή αγώνων παρουσία φιλάθλων και από τις δυο ομάδες, χωρίς εντάσεις και προβλήματα. Κατόπιν αυτών, ανακλήθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού η απαγόρευση μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της ΑΕΚ για τον αγώνα Παναιτωλικός - ΑΕΚ της 21ης Σεπτεμβρίου στις 20:00».