ΑΕΚ: Λάνγκφορντ διετίας

ΑΕΚ: Λάνγκφορντ διετίας
Ενημερώθηκε: 31/07/20 - 17:13

Η διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας ήταν εξ αρχής ο βασικός στόχος της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Για το λόγο αυτό, οι «κιτρινόμαυροι» κινήθηκαν γρήγορα και κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με τον Μάρκους Σλότερω για την ερχόμενη σεζόν.

Το ίδιο έπραξαν και με τον Κιθ Λάνγκφορντ. Ο 36χρονος σκόρερ ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας την σεζόν που πέρασε, καθώς με την εμπειρία και την ποιότητά του συνέβαλε στην πολύ καλή πορεία της ΑΕΚ μέχρι την παύση των διοργανώσεων, λόγω κορωνοϊού.

Η παραμονή του ήταν σε κατάσταση προτεραιότητας, για την Ένωση, η οποία έφτασε σε οριστική συμφωνία μαζί του, για συμβόλαιο 2 ετών (1+1), με τον Αμερικανό σκόρερ να ρίχνει... άγκυρα στη χώρα μας, για λογαριασμό της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Λάνγκφορντ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ένωση, παραμένοντας ένας εκ των ηγετών του συνόλου και την σεζόν που έρχεται, η οποία είναι άκρως απαιτητική, με πολλές προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι ο Κιθ Λάνγκφορντ (36 χρ., 1μ.93) υπέγραψε σήμερα (31/07) την ανανέωση του συμβολαίου του με τη «Βασίλισσα».

Το συμβόλαιο του Αμερικανού αρχισκόρερ θα έχει διάρκεια 2 ετών (1+1), ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2021, με «οψιόν» ανανέωσης έως το Καλοκαίρι του 2022.