ΑΕΚ: Οργή Μελισσανίδη - Έρχονται αλλαγές

ΑΕΚ: Οργή Μελισσανίδη - Έρχονται αλλαγές
Ενημερώθηκε: 14/05/19 - 15:37

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης δείχνοντας τις διαθέσεις του για το μέλλον της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης μίλησε στους παίκτες της ομάδας, αλλά και στον Νίκο Λυμπερόπουλο δείχνοντας διατεθειμένος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και άμεσα.

«Πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσουμε πως εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», είπε σε ήρεμο ύφος, συνεχίζοντας εντονότερα.

«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου ή ότι ήσασταν αδιάφοροι. Ίσως όμως να μην μπορείτε παραπάνω. Γι’ αυτό θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Αυτά που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στη συνέχεια ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα έχει και επαφές με τους στενούς του συνεργάτες για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν στην ομάδα.