Ανακοίνωσε Σνάιντερ η Νις!

Ανακοίνωσε Σνάιντερ η Νις!
Ενημερώθηκε: 07/08/17 - 19:10

Και επίσημα πλέον, παίκτης της Νις, θα είναι ο Γουέσλι Σνάιντερ. Ο 33χρονος Ολλανδός μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατά, είχε συμφωνήσει από χθες με τους Γάλλους, ενώ σήμερα πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Νις, ο πολύπειρος διεθνής έλαβε ως δώρο από τους ανθρώπους της ομάδας το νούμερο "10", στην πρώτη του επίσκεψη στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ αμέσως εντάχθηκε και στις προπονήσεις.

Η ανακοίνωση:

"Είναι επίσημο. Η Νις έχει στο ρόστερ της και τρίτο κάτοχο Champions League, μετά τους Νταντέ και Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Γουέσλι Σνάιντερ έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στην Κυανή Ακτή και έγινε παίκτης της Νις, μετά τις ιατρικές εξετάσεις που έκανε την Δευτέρα.

Ο διεθνής Ολλανδός θα ενσωματωθεί αμέσως στο σύνολο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο και θα βρίσκεται στο γήπεδο με τους νέους τους συμπαίκτες στην απογευματινή προπόνηση.

Ήδη γνωρίζει το νούμερο που θα φορέσει: Το εμβληματικό 10, το οποίο του έδωσε με σεβασμό στα αποδυτήρια ο προηγούμενος "κάτοχός" του, Μικαέλ Λε Μπιχάν. Ένα δώρο καλωσορίσματος, που έχει σκοπό να εντάξει τον νέο “αετό” στις καλύτερες συνθήκες".