Άπαιχτος ο Ν. Παππάς «καρφώνει» τον Γ. Αντετοκούνμπο: «Θα παίξεις μονό μωρή κότα;» (ΦΩΤΟ)

Άπαιχτος ο Ν. Παππάς «καρφώνει» τον Γ. Αντετοκούνμπο: «Θα παίξεις μονό μωρή κότα;» (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 03/07/19 - 08:28

Αξέχαστο έχει μείνει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ένα ματς 1 προς 1 με τον Νίκο Παππά όπου δεν κατάφερε να βάλει πόντο. O Νίκος Παππάς είχε κερδίσει 33-0 σε μονό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια.

Τα χρόνια πέρασαν,... προκάλεσε ξανά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο MVP του ΝΒΑ αρνήθηκε και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού κατέγραψε ακόμα ένα 20-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις!  Όμως ο τρόπος που ο Ν. Παππάς προσκαλεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι επικός: «Θα παίξεις μονό μωρή κότα;».

Ο Νίκος Παππάς ανέβασε ένα απολαυστικό video στο Instagram από τη συνάντηση τους στο ΟΑΚΑ.

2008: 33-0
2019: 20-0 (λόγω μη προσέλευσης του αντιπάλου»)

Σε παλαιότερη συνέντευξη του στο Fox Sports, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θυμήθηκε μια απίθανη ιστορία απέναντι στον Νίκο Παππά στα Σεπόλια όπου  και μεγάλωσε... Τότε, ο άσος του Παναθηναϊκού τον είχε κερδίσει 33-0 και αυτό όπως φαίνεται έχει μείνει για τα καλά στο μυαλό του Γιάννη.

«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω… Και τελικά με κέρδισε 33-0»!