Εθνική Ελλάδος: Σε καλό δρόμο η επιστροφή Αντετοκούνμπο

 
Εθνική Ελλάδος: Σε καλό δρόμο η επιστροφή Αντετοκούνμπο

Ενημερώθηκε: 25/03/22 - 12:57

Το πρώτο βήμα για να δώσουν το «παρών» στο προσεχές Ευρωμπάσκετ (1-17 Σεπτεμβρίου) Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο έγινε.

Ο GM της Εθνικής Ανδρών Νίκος Ζήσης και o υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης συνάντησαν τα δύο αδέρφια στο Μιλγουόκι και υπήρξε... παρέμβαση μέσω video-κλήσης και από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, Δημήτρη Ιτούδη. Η επιθυμία να σμίξουν το καλοκαίρι είναι δεδομένη και μπήκαν οι πρώτες βάσεις για τον συντονισμό των προγραμμάτων.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

Στο Μιλγουόκι ταξίδεψαν ο GM της Εθνικής Ανδρών Νίκος Ζήσης και o υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης, προκειμένου να συναντήσουν και να συζητήσουν από κοντά με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική Ανδρών έχει ένα πολύ «γεμάτο» πρόγραμμα τους επόμενους μήνες και μετά τη συμφωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος θα την καθοδηγήσει, αρχίζουν οι επαφές με τους αθλητές για να συζητηθεί η φιλοσοφία, οι στόχοι και φυσικά το πρόγραμμα.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, με την… εξ αποστάσεως παρέμβαση και του Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος μίλησε με τους παριστάμενους και έγιναν οι πρώτες συστάσεις σε ό,τι αφορά το πώς σκέφτονται όλοι όσα ακολουθούν.

Όλοι συμφώνησαν στην ανάγκη διαρκούς επαφής, τονίζοντας τη χρησιμότητα της δια ζώσης… εναρκτήριας συνάντησης που έγινε στις ΗΠΑ, με στόχο τον άρτιο συντονισμό των προγραμμάτων και καθολική επιθυμία να είναι όλοι μαζί στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού που έρχονται.