Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Παιχνίδι... από τα παλιά

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Παιχνίδι... από τα παλιά
Ενημερώθηκε: 23/09/21 - 14:58

Δύο ομάδες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα αναμετρώνται σήμερα το απόγευμα στη Νεάπολη. Ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (18:15, COSMOTE Sport 2) για την 3η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα της Νίκαιας συνδύασε με θρίαμβο επί του Άρη (1-0) το πρώτου παιχνίδι στο «σπίτι» του μετά την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Ο Δημήτρης Σπανός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκοτσούλια και Λένις, αλλά θα παρατάξει την ομάδα του με την ίδια πετυχημένη συνταγή και για πρώτη φορά πήρε μαζί του τον Ντελγάδο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στοχεύει στο 3/3, μετά τις σπουδαίες νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Ο σοβαρός τραυματισμός του Κόντε ήταν ένα σοκ για τους Ηπειρώτες, που ευτυχώς για τον Ηρακλή Μεταξά δεν έχουν άλλα νέα αγωνιστικά προβλήματα, πέρα από τα γνωστά με τους Καραγιάννη, Κύρκο, Ρίζο, Παναγιώτη και Αλέξης Τριάδη.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για τελευταία φορά το 2011 στη Β’ Εθνική, με 0-0 και στα δύο παιχνίδια. Τελευταία φορά που συναντήθηκαν στη μεγάλη κατηγορία ήταν το 2002/03, με τους Νικαιώτες να κερδίζουν και στα δύο παιχνίδια.