Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα βελτιωμένη πρόταση του Σεϊχη

 
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα βελτιωμένη πρόταση του Σεϊχη

Ενημερώθηκε: 17/05/23 - 12:44

Θέλει να την κάνει δική του και το αποδεικνύει. Ο Σεϊχης Γιασίμ, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση για την αγορά των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μία πρόταση που έχει ως σκοπό να θέσει εκείνον ως τον... πρώτο υποψήφιο για την απόκτηση της ιδιοκτησίας της ομάδας.

Ωστόσο, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η πρόταση του Σεϊχη, Γιασίμ μπορεί να είναι ανώτερη συγκριτικά με την προηγούμενη δική του, ωστόσο, δεν είναι και ανώτερη από αυτή που έχει κάνει ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει.

Για να γίνουμε κατανοητοί, ο Σεϊχης Γιασίμ φέρεται να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα πέντε δισεκατομμύρια λίρες για την αγορά του 100% των μετοχών της ομάδας, την στιγμή που αυτή του Ρατκλιφ, υπό προϋποθέσεις προσφέρει ακόμη περισσότερά χρήματα.

Συγκριμένα, η πρόταση του αφήνει ένα 20% των μετοχών στην οικογένεια Γκλέιζερ, με τον Ράτκλιφ να έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην αγορά και αυτού του ποσοστού εάν το αποφασίσει, μέσα σε ένα διάστημα δύο έως τεσσάρων ετών. Στην περίπτωση αυτή, συνολικά ο Ρατκλιφ θα έχει βγάλει από τους τραπεζικούς του λογαριασμούς το ποσό των έξι δισεκατομμυρίων λιρών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ