Μπαρτσελόνα: Πρώτος στόχος ο Ποτσετίνο

Μπαρτσελόνα: Πρώτος στόχος ο Ποτσετίνο
Ενημερώθηκε: 15/08/20 - 13:26

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι ο Νο1 υποψήφιος για την θέση του προπονητή της Μπαρτσελόνα, αν και οι «μπλαουγκράνα» προβληματίζονται για το... παρελθόν του Αργεντινού και τις στενές σχέσεις του με την Εσπανιόλ, λόγω των οποίων είχε κάνει παλιότερα ορισμένες υποτιμητικές δηλώσεις.

Βέβαια τελευταία και λόγω του ενδιαφέροντος του Ιανουαρίου, ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ τα... μάζεψε, δείγμα πως έχει καταλάβει το παλιότερο λάθος του. 

Δεύτερος στην λίστα είναι ο Τσάβι, ο οποίος είναι ο εκλεκτός πολλών στην Βαρκελώνη κυρίως των φιλάθλων. Η παλιά δόξα της Μπαρτσελόνα έχει τονίσει πως για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στην ομάδα, αναφερόμενος κυρίως στην διοίκηση και τον Αμπιντάλ που κατέχει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Οπότε το θέμα είναι «παγωμένο» εδώ και μήνες. 

Στην λίστα είναι επίσης και ο Ρόναλντ Κούμαν, παλιά δόξα της Μπαρτσελόνα ο οποίος έχει συμβόλαιο όμως με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας, την οποία έχει δηλώσει πως δεν θα εγκαταλείψει ενόψει του Πανευρωπαικού του 2021