Ντροπή: Οπαδοί της ΑΕΛ βεβήλωσαν το μνημείο των νεκρών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

 
Οπαδοί της ΑΕΛ βανδάλισαν το μνημείο των νεκρών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη-Το ξέσπασμα Κούγια

Ενημερώθηκε: 14/04/19 - 18:25

Κάτι παραπάνω από ιεροσυλία αυτό που φέρονται να έκαναν οπαδοί της ΑΕΛ στο μνημείο των νεκρών οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη.

Οι άγνωστοι έγραψαν υβριστικά συνθήματα στο μνημείο για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ στα Τέμπη λίγες ώρες πριν το ματς των δύο ομάδων με αποτέλεσμα η διοίκηση και ο Αλέξης Κούγιας να ξεσπάσουν μαθαίνοντας τι έγινε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να εκφράσουμε την απόλυτη αντίθεση μας στην ακραία ασεβή, για τη μνήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, ενέργεια ορισμένων αλητών, που αυτοχαρακτηρίζονται ως οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, να γράψουν συνθήματα στο μνημείο που έχει κατασκευαστεί για αυτούς και τις οικογένειες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"

Οι πραγματικοί οπαδοί μας (οικογένειες που γεμίζουν κάθε Κυριακή το γήπεδο) δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους αλήτες – επαγγελματίες οργανωμένους οπαδούς και γι αυτό το λόγο τους έχουμε θέσει εκτός της οικογενείας της ΑΕΛ.

Λυπούμαστε ειλικρινά γι αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια και την αποδοκιμάζουμε πλήρως.

Οι δήθεν οπαδοί της ΑΕΛ που κάνουν αυτές τις ενέργειες και βεβηλώνουν μνημεία, αλλά και οι δήθεν οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίζουν και βεβηλώνουν τη μνήμη του αείμνηστου Μπλιώνα, δεν έχουν ούτε τα συναισθήματα ούτε τα χαρακτηριστικά του αγνού οπαδού και πρέπει τόσο η οικογένεια του ΠΑΟΚ όσο και η δική μας οικογένεια να πάρουμε επίσημη θέση και να τους θέσουμε εκτός ποδοσφαίρου.

"

Σήμερα αγωνίζονται δύο ιστορικές ομάδες που έχουν τον ίδιο αριθμό Πρωταθλημάτων, έχουν κατακτήσει Κύπελλα και εκπροσωπούν αξίες που δεν έχουν καμία σχέση με αλήτες και των δύο ομάδων».