Ο Γιαννής Αντετοκούνμπο σκοράρει... τρίποντο για τον ελληνικό τουρισμό

 
Ο Γιαννής Αντετοκούνμπο σκοράρει... τρίποντο για τον ελληνικό τουρισμό

Ενημερώθηκε: 12/12/17 - 10:30

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες με τα κατορθώματά του στα γήπεδα του NBA και αποτελεί μια από τις καλύτερες «διαφημίσεις» της Ελλάδας στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Το γεγονός αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και ο ΕΟΤ, και ο «Greek Freak» ετοιμάζεται να βάλει τρίποντο με τις αφίξεις των Αμερικάνων στη χώρα μας το 2018.

τουρισμό

ΕΟΤ

Από τη Νέα Υόρκη, που βρίσκεται, η Ελληνίδα υπουργός, με αφορμή επενδυτικό φόρουμ, παρουσιάζει τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται για τον ελληνικό τη νέα χρονιά. Η υπουργός Τουρισμού δημοσιοποίησε μέσω "τουίτ" ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συνδράμει με την παρουσία του σε διαφημιστική καμπάνια του , με στόχο την ενίσχυση του τουρισμού από την αμερικανική αγορά.

Η ΒΟΣΤΩΝΗ ΕΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

ΗΠΑ

Η αγορά των είναι ιδιαίτερη σημαντική για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς ήδη τρέχει με άνοδο 40% σε σχέση με πέρυσι με τις ελεύσεις τουριστών να αγγίζουν το 1 εκατομμύριο τουρίστες. Δυνητικά οι ειδικοί του κλάδου κάνουν λόγο για μια αγορά που μπορεί να προσφέρει και 2 εκατομμύρια τουρίστες.

ΤΟ SHOW ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ

Προς αυτή την κατεύθυνση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί, στις 14-17 Απριλίου 2018, το συνέδριο των Αμερικάνων Τουριστικών Πρακτόρων (ASTA) και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων τουριστικών πρακτόρων από τις ΗΠΑ, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην ελληνική πρωτεύουσα για να το παρακολουθήσουν και να έρθουν σε επαφή με τουριστικούς επαγγελματίες της Ελλάδας.