Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης χορηγός σε ομάδα ποδοσφαίρου

Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης χορηγός σε ομάδα ποδοσφαίρου
Ενημερώθηκε: 30/03/17 - 16:28

Τον δρόμο τον είχε δείξει πρώτη μια ελληνική ομάδα από το Παλιόπυργο Τρικάλων. Μια γαλλική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα βρήκε ίσως τον πιο αμφιλεγόμενο χορηγό.

Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης εμφανίζεται μπροστά στις εμφανίσεις της γυναικείας ομάδας της Πολέστρ που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Γαλλίας. Εκεί εδρεύει και το "Κλαμπ Πάρανταις"! Το συγκεκριμένο κλαμπ θεωρείται ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην Ευρώπη, και βρίσκεται δίπλα από την έδρα της ομάδας.

Στο άκουσμα της είδησης, άλλοι γέλασαν. Πολλοί ωστόσο τοπικοί φορείς κατέκριναν την κίνηση. Ο πρόεδρος της ομάδας σε δηλώσεις του τόνισε πως "τα κορίτσια δεν είχαν πρόβλημα να φορέσουν τις φανέλες. Γέλασαν με το γεγονός. Ένας από τους διευθυντές του κλαμπ μας έδωσε τις φανέλες μερικά χρόνια πριν και την προηγούμενη εβδομάδα αναγκαστήκαμε να τις φορέσουμε. Οι πολιτικοί δεν έχουν ιδέα του πως λειτουργούν οι ερασιτεχνικές ομάδες. Πρέπει να μας βοηθήσουν και να μας δώσουν περισσότερα χρήματα".

Δείτε την επίμαχη εμφάνιση:

 

Το "Κλαμπ Πάρανταις" που βρίσκεται στην Καταλανική πόλη Λα Χονκέρα, στα σύνορα με τη Γαλλία, προσφέρει 101 δωμάτια παρακαλώ στους πελάτες του.

Ποιος ξεχνάει όμως την... μοναδική εμφάνιση της ομάδας του Παλιόπυργου Τρικάλων με τον χορηγό "Οίκος... Εποχής Σούλα" να συναρπάζει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άπαντες παρόντες στην ΑΕΚ ενόψει ντέρμπι

Έντονη ανησυχία για Νόϊερ στην Μπάγερν

Κατάμεστο το ΟΑΚΑ με ΤΣΣΚΑ!