Ολυμπιακός: Χαμηλώνει το μπάτζετ

Ολυμπιακός: Χαμηλώνει το μπάτζετ
Ενημερώθηκε: 19/03/19 - 14:43

Στον Ολυμπιακό ήδη σχεδιάζουν το πως θα κινηθούν μεταγραφικά το ερχόμενο καλοκαίρι, με τη λίστα να περιλαμβάνει την απόκτηση επιθετικού, ενός ή και δυο στόπερ, κι ενός εξτρέμ με οργανωτικές και εκτελεστικές ικανότητες.

Αυτό δεν σημαίνει πως συν τω χρόνω δεν υπάρξουν κι άλλες κινήσεις από πλευράς «ερυθρόλευκων». Ωστόσο οι συγκεκριμένες μπαίνουν σε προτεραιότητα και ήδη έχουν αρχίσει να εξετάζονται οι πρώτες περιπτώσεις παικτών.

Μια ενδιαφέρουσα πάντως λεπτομέρεια που συνοδεύει την πρώτη «παραγγελιά» που έφυγε από την Πλατεία Αλεξάνδρας προς τα μανατζερικά γραφεία, έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος.

Τα μάξιμουμ συμβόλαια που προσφέρει ο Ολυμπιακός για την μετάγγιση νέου αίματος στο ρόστερ δεν θα ξεφεύγουν πάνω από τα 600-650 χιλιάρικα σε ετήσια βάση κι ως καθαρές αποδοχές. Τα συμβόλαια του ενός εκατομμυρίου, των 900, 800 και 700.000 ευρώ πάνε...περίπατατο.

Κάτι που σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει να πάνε σε ένα…σιωπηρό κατέβασμα του μπάτζετ που θα διαθέσουν στο πλαίσιο της μεταγραφικής ενίσχυσης εν όψει της νέας σεζόν.