Παναθηναϊκός: Συζήτησαν Γιαννακόπουλος-Πασκουάλ

 
Παναθηναϊκός: Συζήτησαν Γιαννακόπουλος-Πασκουάλ

Ενημερώθηκε: 22/06/18 - 14:33

Το καθιερωμένο –μετά το τέλος της σεζόν- ραντεβού του Τσάβι Πασκουάλ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, όπου τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στον σχεδιασμό του «τριφυλλιού» για την επόμενη σεζόν.

Δεδομένο είναι πως κοινός στόχος αποτελεί η δημιουργία ενός συνόλου που θα πρωταγωνιστεί εκτός από την Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Για να γίνει, όμως, αυτό ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την απόφαση του Νικ Καλάθη. Η παραμονή ή όχι του διεθνούς γκαρντ είναι το βασικό ζήτημα αυτή την στιγμή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ακόμη περιμένει την απάντησή του στην πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν την προσφορά τους στον Καλάθη πριν από περίπου 15 ημέρες και περίμεναν την απάντησή του ακόμη και πριν την έναρξη των τελικών της Basket League με τον Ολυμπιακό.

Αλλά, ο ομογενής γκαρντ δεν την έχει δώσει ακόμη και έτσι το «τριφύλλι» αναμένεται να κάνει λίγη υπομονή ακόμη, ώστε να αρχίσει να καταστρώσει τα πλάνα της νέας αγωνιστικής περιόδου.