Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Όλη η χρονιά, σε ένα παιχνίδι

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Όλη η χρονιά, σε ένα παιχνίδι
Ενημερώθηκε: 09/05/21 - 13:34

Με πρόωρο τελικό για μια θέση στην Ευρώπη μοιάζει το αποψινό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 1HD & thepressroom.gr) για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Οι δύο ομάδες μάχονται για την τέταρτη θέση που χαρίζει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι μεν «πράσινοι» καίγονται για νίκη που θα τους φέρει στην τετράδα, καθώς πλεονεκτούν στην ισοβαθμία της «Ένωσης», που βολεύεται και με ισοπαλία έχοντας πιο βατό πρόγραμμα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, έστω και αν με ισοπαλία δεν θα χαθεί οριστικά ο στόχος της Ευρώπης. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει προετοιμάσει την ομάδα του για «τελικό», αλλά δεν είναι ακόμη σαφές ποιους παίκτες θα εμπιστευτεί για το βασικό σχήμα.

Η ΑΕΚ είδε τη διαφορά που είχε να ψαλιδίζεται βδομάδα με τη βδομάδα και τον Παναθηναϊκό να πλησιάζει σε απόσταση βολής. Ενδεχόμενη ήττα απόψε θα τη φέρει στη μειονεκτική θέση να μην ορίζει τη μοίρα της στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια και γι’ αυτό το ντέρμπι στη Λεωφόρο είναι καθοριστικό.