Παναθηναϊκός: Επαφή Ρόκα με Ινσούα

Παναθηναϊκός: Επαφή Ρόκα με Ινσούα
Ενημερώθηκε: 25/05/20 - 14:34

Το μέλλον του Εμάνουελ Ινσούα παραμένει θολό. Ο Αργεντινός μπακ είχε κάνει εξ αρχής γνωστό πως θα ψάξει ένα συμβόλαιο 600-700 χιλιάδων ευρώ ετησίως, ωστόσο η πανδημία και οι επιπτώσεις της στο ποδόσφαιρο ανέτρεψαν τα πλάνα του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο κάποιο κλαμπ που να καλύπτει τα «θέλω» του, παρότι μένει ελεύθερος. Ο παίκτης εμφανίζεται προβληματισμένος και σύμφωνα με την Live Sport δεν είναι κατηγορηματικός πως θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ινσούα θα επιχειρήσει να μιλήσει με τον Τσάβι Ρόκα για να δει τις διαθέσεις των «πράσινων», αν και ακόμη οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για να υπογράψει ανανέωση.

Η αποχώρησή του παραμένει το πιθανότερο σενάριο, αλλά προτού συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Πάντως ο Παναθηναϊκός θεωρείται δύσκολο να ανέβει από την αρχική πρόταση ανανέωσης που του είχε κάνει και η οποία είναι αμφίβολο αν ακόμη ισχύει, αφού μεσολάβησε η κρίση του κορωνοϊού.

Την ίδια ώρα, ο Τσάβι Ρόκα αναζητεί λύσεις για τη θέση του αριστερού μπακ, παρότι υπάρχει ενδεχόμενο το «τριφύλλι» να στηριχτεί στους Χατζηθεοδωρίδη και Ζαγαρίτη για να καλύψουν το κενό.