Παναθηναϊκός: Φουλάρει για μεταγραφές

 
Παναθηναϊκός: Φουλάρει για μεταγραφές

Ενημερώθηκε: 11/07/21 - 12:13

Αντίστροφα για την αναχώρησή τους για την Ολλανδία μετρούν στον Παναθηναϊκό. Σε μία εβδομάδα η «πράσινη» αποστολή θα αναχωρήσει για το Χορστ, όπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δουλέψει με την ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Ο Σέρβος τεχνικός θα ήθελε δύο προσθήκες προτού η ομάδα πετάξει για την Ολλανδία, ειδικότερα στις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ.

Αυτές είναι οι προτεραιότητες που έχει θέσει στους συνεργάτες του σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του «τριφυλλιού». Ο έμπειρος προπονητής θέλει να εκμηδενίσει την περίπτωση λάθους και για αυτό το λόγο περνάει κάθε υποψήφιο στόχο από το… μικροσκόπιό του, προτού δώσει την τελική του εισήγηση στη διοίκηση.

Αρκετοί από τους υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ θα κριθούν επί ολλανδικού εδάφους, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα και να έχουμε αποχώρηση παίκτη με μεταγραφή (για παράδειγμα Χατζηγιοβάνης και Αϊτόρ).

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του συλλόγου ψάχνονται για μία με δύο ακόμη προσθήκες την περίοδο που η ομάδα θα είναι στο Χορστ, με εκείνη στη θέση του εξτρέμ να είναι πιο πιθανή.