Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Αλλαγές στα ματς με ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Αλλαγές στα ματς με ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ
Ενημερώθηκε: 23/09/19 - 15:00

Η ΤΣΣΚΑ έκανε γνωστό και επίσημα πως ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στις 3 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί στο Yantamy Sports Palace του Καλίνινγκαρντ.

Οι «πράσινοι» θα ταλαιπωρηθούν αρκετά, ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ για την 17η αγωνιστική της Euroleague (3/1), καθώς όπως ανακοίνωσε η ρωσική ομάδα η αναμέτρηση των δύο ομάδων, θα φιλοξενηθεί στο Yantamy Sports Palace στο Καλίνινγκαρντ.

H ΤΣΣΚΑ δεν είχε άλλη επιλογή για φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, αφού το «USK» και η «Megasport» δεσμεύτηκαν για πολιτιστικές εκδηλώσεις και διάφορα events.

Αυτό έχεις ως συνέπεια, η αποστολή του Παναθηναϊκόυ να γνωρίσει... μεγάλη ταλαιπωρία προκειμένου να φτάσει στο Καλίνινγκαρντ. Αξίζει να αναφέρουμε, πως το Καλίνινγκραντ είναι μια πόλη-λιμάνι και διοικητικό κέντρο της Περιφέρειας Καλίνινγκραντ, ενώ γεωγραφικά είναι εντελώς αποκομμένη από την υπόλοιπη Ρωσία.

kaliningrad

Η αλλαγή στο γήπεδο της εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ δεν είναι η μόνη στο πρόγραμμα του «τριφυλλιού».

Όπως όλα δείχνουν το προγραμματισμένο ματς των «πράσινων» κόντρα στην Ρεάλ, για την 26η αγωνιστική της Euroleague στις 28 Φεβρουαρίου, θα πάει τρεις ημέρες νωρίτερα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ρεάλ το γήπεδο των Μαδριλένων δεν θα είναι διαθέσιμο την προγραμματισμένη ημερομηνία και έγινε αίτημα ώστε η αναμέτρηση να διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου. Και πλέον αναμένεται και η επιβεβαίωση από την διοργανώτρια αρχή.