Παναθηναϊκός: Οριστική απόφαση για ενίσχυση - Παίρνει τρεις παίκτες

 
Παναθηναϊκός: Οριστική απόφαση για ενίσχυση - Παίρνει τρεις παίκτες

Ενημερώθηκε: 21/01/22 - 21:18

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου μπαίνει στην τελική της ευθεία και ο Παναθηναϊκός αρχίσει να εντείνει τις προσπάθειες του για την ενίσχυσή του. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, σε τρεις διαφορετικές θέσεις.

Συγκεκριμένα, στο τριφύλλι θα προχωρήσουν στην απόκτηση και ενός εξτρέμ, καθώς όπως φαίνεται και από τις τελευταίες αποστολές της ομάδας, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν υπολογίζεται και τόσο από τον Σέρβο τεχνικό.

Έτσι πλέον οι μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού αναδιαμορφώνονται. Πρώτη προτεραιότητα αποτελεί πλέον η απόκτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στα άκρα. Εξίσου σημαντικό για τους πράσινους είναι και η υπόθεση ενός παίκτη στη θέση 6-8 και ως τρίτος στόχος μπαίνει πλέον ο αριστερός μπακ.

Είναι εξίσου σημαντικό να τονίσουμε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταλήγει στους υποψήφιους στόχους άμεσα, προκειμένου οι πράσινοι να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για να τους κάνουν δικούς τους. Στο τριφύλλι λοιπόν πατούν... γκάζι για την κάλυψη των μεταγραφικών αναγκών της ομάδας.