Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα του Σένκεφελντ και η δύσκολη συνέχεια

 
Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα του Σένκεφελντ και η δύσκολη συνέχεια

Ενημερώθηκε: 15/11/21 - 16:06

Η ατυχία και τα προβλήματα με τους τραυματισμούς δεν έχουν τελειωμό φέτος στον Παναθηναϊκό. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αγωνίστηκε χθες με τη Β' ομάδα στο ματς με την αντίστοιχη της ΑΕΚ, αλλά εγκατέλειψε νωρίς το παιχνίδι και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 35'.

Όλα αυτά, στο πρώτο του ματς μετά την επιστροφή του στη δράση, έπειτα από 6 μήνες δίχως αναμέτρηση! Ο Ολλανδός στόπερ υπέστη διάστρεμμα, αλλά το καλό είναι ότι δεν αφορά το πόδι στο οποίο είχε κάνει την επέμβαση. Η συμμετοχή του στο ματς με τη Λαμία θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Σήμερα θα γνωρίζουμε περισσότερα, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει ο ποδοσφαιριστής το ματς.

Θυμίζουμε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον Αχιλλέα Πούγγουρα. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, όπως έδειξε η μαγνητική που έβγαλε στις 11 Νοεμβρίου. Από εκείνη την ημέρα και μετά η επιστροφή του υπολογιζόταν σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι αν ο Σένκεφελντ δεν προλάβει το ματς με τη Λαμία, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει μόλις δυο διαθέσιμους στόπερ.

Αναφερόμαστε στον Φραν Βέλεθ και τον Ζβόνιμιρ Σάρλια. Δεν είναι η πρώτη φορά για φέτος που υπάρχει αριθμητικό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας του τριφυλλιού, αφού και ο Βέλεθ είχε μείνει εκτός λόγω τραυματισμού.