ΠΑΟΚ: Είπε "όχι" ο Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Είπε "όχι" ο Βαρέλα
Ενημερώθηκε: 21/05/19 - 18:50

Ο Φερνάντο Βαρέλα δεν απάντησε θετικά στην εξαιρετική πρόταση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ προσέφερε στον παίκτη ένα συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τα 1,1 εκατ. ευρώ και συνολικά τα 3,5 εκατ. ευρώ με τα μπόνους στην τριετία. Ωστόσο, ο Αφρικανός στόπερ φαίνεται πως δεν ικανοποιείται από το ποσό που του προσφέρουν οι Θεσσαλονικείς και οδεύει, όπως όλα δείχνουν, προς άλλες... πολιτείες.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμούσε διακαώς να διατηρήσει τον Φερνάντο Βαρέλα στην ομάδα, γι’ αυτό και οι προτάσεις για ανανέωση του συμβολαίου που είχαν κατατεθεί στον ποδοσφαιριστή ήταν εξαιρετικά μεγάλες για τα ελληνικά δεδομένα.

Ωστόσο, ο Βαρέλα φαίνεται πως μετά την εξαιρετική περασμένη σεζόν που πραγματοποίησε αξιώνει ένα μεγαλύτερο ποσό, το οποίο ο «δικέφαλος του βορρά» δύσκολα θα του το δώσει.

Όλα, λοιπόν, δείχνουν πως οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν μετά από τρία χρόνια και ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει τον κεντρικό αμυντικό που θα τον αντικαταστήσει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ένα καλύτερο συμβόλαιο, ίσως και στην Κίνα απ’ όπου υπάρχει και ενδιαφέρον.