ΠΑΟΚ: Η αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη και οι κινήσεις της ΠΑΕ

ΠΑΟΚ: Η αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη και οι κινήσεις της ΠΑΕ
Ενημερώθηκε: 28/01/20 - 17:03

Μετά το σκάνδαλο που πήγε να δημιουργηθεί με την εισήγηση-βόμβα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και τις αναμενόμενες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η κυβέρνηση πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

Άδειασε τόσο τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη όσο και την ίδια την ΕΕΑ κι ανατρέπει πλήρως την κατάσταση στην υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Στο πλαίσιο αυτό, το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης, έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, σημειώνοντας πως: «Θέλουμε δικαιοσύνη. Χρειαζόμαστε την δικαιοσύνη. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο».

Το αυτί των επιτελών του νταμπλούχου Ελλάδος δεν φαίνεται να ιδρώνει καθόλου μετά τις τοποθετήσεις της Κυβέρνησης δια στόματος του εκπροσώπου της, Στέλιου Πέτσα.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ περιμένουν να λάβουν στα χέρια τους το σκεπτικό της εισήγησης από την ΕΕΑ, το οποίο δεν έχει φθάσει ακόμη, παρά το γεγονός πως γνωστοποιήθηκε ήδη από χθες (27/1) το απόγευμα.

Για τους «ασπρόμαυρους» είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια αίολη και νομικά αβάσιμη εισήγηση, η οποία θα διαλευκανθεί και θα καταρρεύσει από τα αρμόδια δικαστικά όργανα.