ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα μέχρι το 2020

 
ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα μέχρι το 2020

Ενημερώθηκε: 30/04/19 - 18:24

Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να μετακομίσει στο Καυταντζόγλειο από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, να παίξει σε αυτό για τρία χρόνια και εφόσον όλα πήγαιναν βάσει σχεδιασμού με το νέο του γήπεδο, να επιστρέψει για να παίξει στη Νέα Τούμπα από το καλοκαίρι του 2022.

Όλα δείχνουν ότι ο πρώτος στόχος που αφορά το Καυταντζόγλειο Εθνικό Στάδιο, δεν μπορεί να υλοποιηθεί. Με βάση τα στοιχεία που αφορά το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, για να εκδοθούν άδειες θα πρέπει να μπούμε στο 2020.

Άρα σε εκείνο το διάστημα θα έπρεπε να γίνουν και οι εργασίες στην Τούμπα που θα έπρεπε να κατεδαφιστεί ώστε από την Άνοιξη να ξεκινήσουν τα έργα για το νέο γήπεδο. Όλα δείχνουν ότι οι πολύ αργές διαδικασίες που αφορούν το Καυταντζόγλειο, θα πάνε λίγο πιο πίσω και τα υπόλοιπα.

Αυτή η καθυστέρηση και η άγνοια για το πότε μπορεί να ξεκαθαρίσουν όλα τα παραπάνω στοιχεία, έχει φθάσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε ένα πρώτο συμπέρασμα, ότι… η μετακόμιση αναβάλλεται. Αυτό που προκύπτει είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από τώρα πολύ πιο πιεστικές επαφές με τους ανθρώπους του Σταδίου και της ΓΓΑ, έτσι ώστε να πάρει όσα στοιχεία χρειάζεται τους επόμενους μήνες, για να ξεκινήσει τις εργασίες σε αυτό μέσα στο 2020 και τελικά να μετακομίσει του χρόνου το καλοκαίρι! Αλλιώς (απ’ ότι φαίνεται και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) δεν γίνεται.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται ήδη να παίξει κανονικά και τη νέα σεζόν στην Τούμπα. Με τα σημερινά δεδομένα θα είναι έκπληξη αν γίνει κάτι άλλο. Θα βγάλει και την επόμενη σεζόν στο γήπεδό του και εφόσον όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες με το ειδικό χωρικό σχέδιο και τις άδειες τακτοποιηθούν μέσα στις αρχές του 2020, οι εργασίες στην Τούμπα θα ξεκινήσουν του χρόνου τέτοια εποχή, όποτε και θα μετακομίσει στο Καυταντζόγλειο.