ΠΑΟΚ: Στηρίζει το μπάσκετ η οικογένεια Σαββίδη!

ΠΑΟΚ: Στηρίζει το μπάσκετ η οικογένεια Σαββίδη!
Ενημερώθηκε: 22/02/19 - 21:05

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ περνάει τη δυσκολότερη περίοδο των τελευταίων ετών, με τα οικονομικά προβλήματα να μην επιτρέπουν να φανεί η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον "Δικέφαλο του Βορρά".

Ωστόσο ο Γιώργος Σαββίδης ξεκαθάρισε -μέσω Instagram- πως εκείνος και η οικογένειά του θα σταθούν δίπλα στην ομάδα βοηθώντας οικονομικά με μέρος των εσόδων από τους αγώνες της ΠΑΕ.

Μάλιστα, το μέλος του ΔΣ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ανέφερε στο ίδιο μήνυμα ότι το τμήμα μπάσκετ κράτησε ψηλά το όνομα του ΠΑΟΚ στα δύσκολα χρόνια του συλλόγου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram:

«Ήρθε η ώρα το τμήμα που κράτησε ψηλά το όνομα του ΠΑΟΚ, σε δύσκολα χρόνια και μας χάρισε τεράστιες επιτυχίες να νιώσει την πραγματική στήριξη όλων μας.

Πέρα από όσα κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η οικογένειά μου, για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πλέον και μέρος των εσόδων, των υπόλοιπων αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διατεθούν στις ανάγκες του τμήματος. Η ομάδα μπάσκετ, χρειάζεται να είμαστε δίπλα της, οικονομικά αλλά και ηθικά και το αξίζει 100%! Sold Out σε κάθε ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Όλοι μαζί. ΠΑΟΚ».