Παρελθόν από την Ιταλία ο Βεντούρα, δεν παραιτείται ο πρόεδρος της ομοσπονδίας!

Παρελθόν από την Ιταλία ο Βεντούρα, δεν παραιτείται ο πρόεδρος της ομοσπονδίας!
Ενημερώθηκε: 16/11/17 - 13:51

Συνεχίζεται στην Ιταλία, ο... χαμός μετά τον αποκλεισμό της "Σκουάντρα Ατζούρα" από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και τη μη-συμμετοχή της, μετά από 60 ολόκληρα χρόνια!

Ο Τζανπιέρο Βεντούρα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ιταλίας, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε την απόλυση του 69χρονου τεχνικού, μόνο που, το γεγονός ότι ο πρόεδρος της FIGC (Federazione Italiana Giuoco Calcio), Κάρλο Ταβέκιο… ξέχασε να παραιτηθεί, έχει προκαλέσει νέο κύκλο οργής στη γειτονική χώρα!

Ο Νταμιάνο Τομάζι, ο οποίος είναι επικεφαλής της ένωσης των Ιταλών ποδοσφαιριστών, δήλωσε "Δεν φαίνεται να έχουν όρεξη για αλλαγές", φεύγοντας άμεσα από τα γραφεία της ομοσπονδίας, μόλις έγινε σαφές πως ο Ταβέκιο δεν φεύγει!

Και συμπλήρωσε: "Χρειαζόμαστε εκλογές, χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους, δεν θα λύσουμε τα προβλήματα με την απόλυση του Βεντούρα. Δεν ξέρω για τον Αντσελότι, έφυγα, δεν ήθελα να ακούσω τίποτα άλλο. Ρώτησα πρώτος για παραίτηση και μετά κανείς δεν ρώτησε τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει επιθυμία να ξεκινήσουμε από την αρχή".