Παρί Σεν Ζερμέν: Λέει «Ναι» σε προτάσεις για Μέσι και Νεϊμάρ

 
Παρί Σεν Ζερμέν: Λέει «Ναι» σε προτάσεις για Μέσι και Νεϊμάρ

Ενημερώθηκε: 29/03/22 - 20:28

Πληροφορία-«βόμβα» από τον έγκυρο ρεπόρτερ Αμπντελάχ Μπουλμά το football.fr! Όπως αναφέρει, στην Παρί έχουν γίνει συζητήσεις για το μέλλον των Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ στην ομάδα και έχει αποφασιστεί πως αν έρθουν ικανοποιητικές προτάσεις για αγορά τους, θα παραχωρηθούν.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, ενδεχόμενη πώληση των Μέσι ή Νεϊμάρ θα μπορούσε να διευκολύνει την παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ που μένει ελεύθερος. Και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, καθώς θα αποτελέσει ο Γάλλος, τον απόλυτο αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σημειώνεται πως ο μεν Αργεντινός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023, ο δε Βραζιλιάνος ως το 2025. Αμφότεροι, ωστόσο, δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα και έχουν «χρεωθεί», μεταξύ άλλων, τον αποκλεισμό στους «16» του Champions League.

#Mbappé

https://t.co/CDxpttvV1b

Les cas Neymar et Messi ont récemment été discutés en interne. En l’etat, les deux joueurs ne seraient pas retenus en cas d’offres satisfaisantes. Ces départs, bien que difficilement réalisables, pourraient selon les dirigeants faciliter la prolongation de .

March 29, 2022