Παρί Σεν Ζερμέν: Οι δεύτερες σκέψεις του Εμπαπέ και το ενδεχόμενο ανατροπής

 
Παρί Σεν Ζερμέν: Οι δεύτερες σκέψεις του Εμπαπέ και το ενδεχόμενο ανατροπής

Ενημερώθηκε: 22/02/22 - 18:53

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί το νούμερο ένα μεταγραφικό σίριαλ στο ποδόσφαιρο. Από το περασμένο καλοκαίρι, ίσως και νωρίτερα, τα δημοσιεύματα για τον Γάλλο σούπερ σταρ και το μέλλον του είναι εκατοντάδες.

Σε βαθμό που κανείς δεν γνωρίζει που θα αγωνίζεται το ερχόμενο καλοκαίρι ο Εμπαπέ. Ισως ούτε ακόμη και ο ίδιος να μην ξέρει. Όπως αναφέρει ο έγκυρος Γάλλος δημοσιογράφος Λουάκ Τανζί, ο Εμπαπέ δεν έχει ξεγράψει την Παρί Σεν Ζερμέν, ούτε έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο αυτό. Ο Εμπαπέ κάνει δευτερες σκέψεις και υπάρχει η πιθανότητα να παραμείνει στους Παριζιάνους.

Τα χρήματα που του δίνει η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένα μεγάλο δέλεαρ, αφού του προσφέρει 50 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ την ίδια ώρα ο Εμπαπέ περιμένει και τις εγγυήσεις πως ο γαλλικός σύλλογος θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και θα διεκδικήσει το Champions League.

Παράλληλα, εφόσον καταλήξει στο να αποδεχτεί τη νέα πρόταση της Παρί, τότε αυτή θα έχει χρονικό διάρκεια το ανώτερο 2 έτη, αφού στη συνέχεια θέλει να αγωνιστεί σε κάποιον άλλο σύλλογο και πιθανώς σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το γαλλικό.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές εβδομάδες η BILD έκανε λόγο για οριστική συμφωνία του Γάλλου στράικερ με την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά το εν λόγω ενδεχόμενο φαίνεται να διαψεύδεται.