«Πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για Κρούζλιακ

 
«Πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για Κρούζλιακ

Ενημερώθηκε: 02/02/23 - 16:25

Σφοδρή αντίδραση στον ορισμό του Ιβάν Κρούζλιακ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ προέκυψε από τον Ολυμπιακό.

Με ανακοίνωσή της, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ κάνει λόγο για «ψυχοπαίδι του Μίχελ» αναφέρεται σε ανοιχτή πρόκληση και ζητά την άμεση αντικατάστασή του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η πρόκληση ξεπερνάει πλέον κάθε όριο.

Η επιλογή Μπένετ, Μάνταλου, Μπαλτάκου, δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα επιλέγουν διαιτητή έναν Σλοβάκο, τον Ιβάν Κρούζλιακ, ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένα διαιτητή που στο παιχνίδι Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός έκρινε την πρόκριση κατά του Ολυμπιακού και ακολούθησε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε τον συγκεκριμένο ορισμό και οφείλουν να τον αντικαταστήσουν άμεσα!

Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δε μιλάμε για αχρηστία του τουρίστα Μπένετ, του εργαλείου Μάνταλου ή του μπροστινού Μπαλτάκου.

Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό».


Πρώτη απάντηση από ΠΑΟΚ

Απάντηση στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, που κάνει λόγο για ορισμό-πρόκληση του Elite Σλοβάκου διαιτητή στο ντέρμπι της Τούμπας, έδωσε ο ΠΑΟΚ!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» υπενθυμίζει πως υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, για να οριστεί elite διαιτητής, τονίζει ότι δεν θα συμμετάσχει «στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος» και αναφέρει με χιούμορ: «Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

H απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον ορισμό του διαιτητή του ντέρμπι της Τούμπας από το paokfc.gr.

Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλάτενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε.

Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του.

Νέα απάντηση Ολυμπιακού - Ξανά στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ

Νέα ανακοίνωση για τον διαιτητή που επιλέχθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε ο Ολυμπιακός.

Μετά την πρώτη τους επίσημη τοποθέτηση, όπου χαρακτήρισαν τον Ιβάν Κρούζλιακ «ψυχοπαίδι του Μίχελ» και την απάντηση του «δικεφάλου του Βορρά» ότι «ίσως ένιωθε καλύτερα αν ορίζονταν ψυχοπαίδια του Κλάτενμπεργκ», οι Πειραιώτες εξέδωσαν νέα ανακοίνωση.

Σε αυτή αναφέρουν ότι έγινε ορισμός-παραγγελία (και όχι αναζήτηση διαιτητή από κορυφαία πρωταθλήματα) και τονίζουν ότι αν δεν αντικατασταθεί, θα εξετάσουν κάθε ενδεχόμενο αντίδρασης.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ των Μπαλτάκων, Μπένετ, Μάνταλων, οφείλει να παραδώσει άμεσα την αλληλογραφία του Αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις Ομοσπονδίες των κορυφαίων Πρωταθλημάτων από τα οποία προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές.

Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και αρκούσε ένας ορισμός “παραγγελία” όπως αυτός του Σλοβάκου Κρούζλιακ.

Η νέα πρόκληση της συμμορίας της ΕΠΟ δεν θα περάσει αναπάντητη σε όλα τα επίπεδα.

Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο.

Ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση ας συνεχίσουν με την ανοχή τους να συντηρούν την συμμορία της ΕΠΟ ώστε να εξευτελίζεται κάθε μέρα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υγ.: Με τη χυδαία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθούμε. Εκείνοι ξέρουν καλά και ποιός είναι ο Λούμπος Μίχελ και τι έκανε στο χώρο της διαιτησίας.

Εκτός αν τον πλήρωνε ο κύριος Σαββίδης για να κάνει το μοντέλο».

Χρονικά τελευταία, έρχεται η νέα απάντηση του ΠΑΟΚ στους Πειραιώτες, με φόντο τον ορισμό του διαιτητή Κρούζλιακ.

Στη δεύτερη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτήρισαν, μεταξύ άλλων, χυδαία την πρώτη τοποθέτηση του «δικεφάλου του Βορρά».

Κάτι που έφερε νέα απάντηση από την πλευρά του, με τη σχετική θέση ν’ αναφέρει:

«Για να τελειώνουμε:

Χυδαία είναι η συλλογιστική του Ολυμπιακού, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια και όχι η διακωμώδηση της αστείας ανακοίνωσής τους».ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ