Σήμερα θα μάθουμε την αντίπαλο της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Σήμερα θα μάθουμε την αντίπαλο της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Μουντιάλ
Ενημερώθηκε: 17/10/17 - 01:09

Σήμερα το μεσημέρι στις15:00 θα μάθουμε την αντίπαλο της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 της Ρωσίας.

Η κλήρωση των οκτώ καλύτερων δεύτερων ομάδων θα γίνει στην έδρα της FIFA, στην Ζυρίχη και από την Ελλάδα θα παρευρίσκονται ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, δύο συνεργάτες του και ο αναπληρωτής προέδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης.

Στην κλήρωση εκτός από την Ελλάδα, θα μπουν οι Ιταλία, Κροατία, Δανία και Ελβετία, που αποτελούν το γκρουπ των ισχυρών και μία από αυτές τις ομάδες θα βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής μας.

Οι υπόλοιπες ομάδες, που θα μπουν κληρωτίδα και βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας με την Εθνική μας, είναι οι ΕΪΡΕ  Βόρεια Ιρλανδία και Σουηδία.

´Οπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΕΠΟ «η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ως εξής: Ένα μπαλάκι θα κληρώνεται από την κληρωτίδα 1 (Ελβετία, Ιταλία, Κροατία, Δανία) και άλλο ένα από την κληρωτίδα 2 (Βόρεια Ιρλανδία, Σουηδία, ΕΪΡΕ, Ελλάδα). Στη συνέχεια, ανά ζευγάρι, θα τοποθετούνται σε μία κεντρική κληρωτίδα και όποια ομάδα αναδεικνύεται πρώτη στη σειρά αυτή θα είναι η γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα. Οι αγώνες των ζευγαριών που θα προκύψουν από τη διαδικασία θα διεξαχθούν το διάστημα 9-14 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα οι πρώτοι 1-11/11 κι οι ρεβάνς 12-14/11».