Στη λίστα του Forbes ο Αντετοκούνμπο!

Στη λίστα του Forbes ο Αντετοκούνμπο!
Ενημερώθηκε: 10/07/19 - 19:25

Η λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους «επώνυμους» στον κόσμο (αθλητές, καλλιτέχνες και όχι μόνο), ήρθε να μας δώσει ακόμα μια απάντηση για την απίθανη εκτόξευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

ο Έλληνας σταρ τοποθετείται στο Νο. 75, καθώς αμείφθηκε με 43,2 εκατ. δολάρια για τον προηγούμενο χρόνο από τους Milwaukee Bucks (24 εκατ.) και τους χορηγούς (19 εκατ.). 

To μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το ποσό θα αυξηδεί σύντομα, εάν υπολογίσουμε τα έσοδα που θα έχει από το καινούργιο του παπούτσι, αλλά και την καινούργια συμφωνία με τους Bucks. Τα «ελάφια» σκοπεύουν να του προτείνουν το επόμενο καλοκαίρι και ένα σούπερ μαξ συμβόλαιο που θα αγγίζει τα 250 εκατ. δολάρια για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στη σχετική λίστα του Forbes βρίσκεται στην 8η θέση των παικτών από το ΝΒΑ, καθώς έχει μπροστά τους Lebron James (89 εκατ. δολ.), Steph Curry (79,8 εκατ. δολ.), Kevin Durant (65,4 εκατ. δολ.), Russell Westbrook (53,7 εκατ. δολ.), James Harden (47,7 εκατ. δολ.), Chris Paul (43,8 εκατ. δολ.) και Kyrie Irving (43,3 εκατ. δολ.)

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ (185 εκατ. δολ.) ενώ την τριάδα συμπληρώνουν η Κάιλι Τζένερ (170 εκατ. δολ.) και ο Κάνιε Ουέστ (150 εκατ. δολ.).