Χριστούγεννα 2017: Αέρας Ελλάδας στο Παρίσι

Χριστούγεννα 2017: Αέρας Ελλάδας στο Παρίσι
Χριστούγεννα 2017: Αέρας Ελλάδας στο Παρίσι
Χριστούγεννα 2017: Αέρας Ελλάδας στο Παρίσι
Ενημερώθηκε: 24/11/17 - 21:08

Χριστούγεννα 2017: Αέρας Ελλάδας στο Παρίσι! Παίρνουμε έμπνευση από το πρόσφατο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Γαλλική πρωτεύουσα και ετοιμάζουμε «βαλίτσες» για Χριστούγεννα στην πιο μαγική πόλη, την Πόλη του Φωτός.

Ψάξαμε όμως για το πιο... ελληνικό ξενοδοχείο να μείνουμε και δεν είναι άλλο από το φημισμένο Hotel Plaza Athénée Paris, μια «ιδέα» Αθήνας στο κέντρο του Παρισιού, με τη μοναδική θέα στο σήμα κατατεθέν του Παρισιού, τον Πύργο του Άιφελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Χριστούγεννα 2017: Η Ονειρούπολη αφήνει την Δράμα και πάει στη Θεσσαλονίκη

ψ

Το ιστορικό πλέον ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες το 1913 στην Avenue Montaigne, αμέσως μετά τη λειτουργία του θεάτρου των Ηλυσίων Πεδίων, και γρήγορα έγινε το σημείο συνάντησης της ελίτ της πόλης του Παρισιού. Ανάμεσα στους διάσημους επισκέπτες του φιγουράρουν η Μάτα Χάρι (η οποία συνελήφθη εκεί), ο Ροδόλφο Βαλεντίνο, η Γκρέις Κέλι, ο Γκάρι Κούπερ και ο Michael Jackson. Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται σε μία από τις πιο αριστοκρατικές συνοικίες του Παρισιού και παραμένει στο κέντρο της μόδας και καλλιτεχνικής ζωής της πόλης του φωτός αποπνέοντας μια φουτουριστική αίσθηση και μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας χωρίς σημάδια έπαρσης.