Η κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνας παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες από νωρίς το πρωί, με τους βασικούς άξονες της πόλης να κινούνται πολύ αργά και την Αττική Οδό να καταγράφει τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις.
Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στους κεντρικούς άξονες της Αττικής, όπου η κίνηση είναι αυξημένη για ακόμη ένα πρωινό, και παρατηρούνται καθυστερήσεις.
Αυξημένη κίνηση καταγράφεται το πρωί σε βασικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου, με καθυστερήσεις για τους οδηγούς που κινούνται προς το κέντρο αλλά και προς τα δυτικά.
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στους βασικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στον Κηφισό, όπου στο ρεύμα προς Πειραιά η κυκλοφορία διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες από τη Νέα Φιλαδέλφεια έως την Ιερά Οδό.
Σημαντική συμφόρηση παρατηρείται και στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι, ενώ αυξημένος είναι ο κυκλοφοριακός φόρτος και στις λεωφόρους Κηφισίας, Μεσογείων και Κατεχάκη.
Σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται το πρωί της Παρασκευής (24/10) στο οδικό δίκτυο της Αττικής, με αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο στους περισσότερους βασικούς άξονες.
Σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται το πρωί της Πέμπτης (23/10) στο οδικό δίκτυο της Αττικής, με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στους περισσότερους κεντρικούς άξονες.
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση το πρωί της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου στους βασικούς άξονες της πρωτεύουσας, με τους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου.
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση το πρωί της Πέμπτης στους βασικούς άξονες της πρωτεύουσας, με τους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου.
Σήμερα 7 Οκτωβρίου, αυξημένη παρουσιάζεται η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας. Είναι θέμα χρόνου να επιβαρυνθεί η κυκλοφορία, όπως φαίνεται ήδη στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, όπου η συμφόρηση ξεκινά σταδιακά.
Πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην κίνηση των αυτοκινήτων παρατηρείται αυτήν την ώρα στην Αττική Οδό προς το αεροδρόμιο, σε μια απόσταση περίπου 16 χιλιομέτρων από το ύψος των Αχαρνών προς τον Γέρακα, εξαιτίας τροχαίου.
Στο «κόκκινο» βρίσκονται πολλές κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής από το πρωί της Πέμπτης (25/9) τους οδηγούς να καλούνται να οπλιστούν με υπομονή.
Αυξημένη είναι η κίνηση, σήμερα Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2025, σε αρκετούς δρόμους της Αττικής, σύμφωνα με το δελτίο κίνησης της Ελληνικής Αστυνομίας. Κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στην Αθηνών – Λαμίας και στην Αθηνών-Κορίνθου.
Κίνηση με το «καλημέρα» σήμερα, Παρασκευή (12/9) σε πολλούς δρόμους της Αττικής. Δεύτερη ημέρα λειτουργίας των σχολείων και η κατάσταση αναμένεται δύσκολη και τις επόμενες ώρες.