Με κάθε μεγαλοπρέπεια, και όπως πραγματικώς αρμόζει στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η επίσημη εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας των ΕΔ, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και της αντιστοίχου στρατιωτικής των Ενόπλων Δυνάμεων, στη διάρκεια της οποίας ο Υπουργός κ. Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε ένα εκτενές πρόγραμμα στηρίξεως της οικογένειας των στελεχών όλων των Κλάδων (το οποίο παρουσιάζουμε εκτενώς σε άλλο κείμενό μας).
Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 16:00΄, όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, θα πραγματοποιηθεί έξω από την Παλαιά Βουλή, στην Αθήνα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικών για πρώτη φορά μετά το 2012-13.
Με τη δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ρυθμίστηκαν όλες οι αλλαγές στο θέμα της προσαυξήσεως του επιδόματος ιδιαιτέρων συνθηκών εργασίας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων,