Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος της 18χρονης Κατερίνας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό της. Η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Πέμπτης, όταν βρισκόταν με φιλικό της πρόσωπο στους καταρράκτες Δερματά, στην ευρύτερη περιοχή της Βέροιας.
Οι Αρχές διερευνούν πλέον τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας. Μεταξύ των πιθανών σεναρίων είναι η κοπέλα να αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα ενώ βρισκόταν στο νερό ή να τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να μην μπορέσει να βγει στην επιφάνεια.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τη διαλεύκανση των αιτιών που οδήγησαν στον θάνατο 18χρονης στους Καταρράκτες Δερματά, στη Δημοτική Ενότητα Μακεδονίδος του Δήμου Βέροιας.
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (27/8) μία 18χρονη από τη λίμνη που έχει σχηματιστεί κάτω από τους Καταρράκτες Δερματά, στη Δημοτική Ενότητα Μακεδονίδος του Δήμου Βέροιας.