Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται από την Ελληνική Αστυνομία δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 18 ετών, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση με μαχαίρι εναντίον 32χρονου στην Ελευσίνα, το απόγευμα της Πέμπτης (8/10).
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων για τον εντοπισμό δύο ατόμων, τα οποία φέρονται να διέρρηξαν κατοικία στην Πλατανιώτισσα και στη συνέχεια, κατά τη διαφυγή τους, να εμβόλισαν περιπολικό.
Η αξιοποίηση σύγχρονων ψηφιακών τεχνικών επεξεργασίας εικόνας και βίντεο φέρεται να αποτέλεσε βασικό παράγοντα που οδήγησε στην ταυτοποίηση των προσώπων που κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση στο υποκατάστημα της Marfin στις 5 Μαΐου 2010.