Στο πρώτο επεισόδιο, κορυφαία στελέχη που πλαισίωσαν τον Αλέξη Τσίπρα στην πορεία προς την κυβέρνηση προβαίνουν σε ηχηρές παραδοχές για τη στρατηγική του λαϊκισμού, τις προεκλογικές υποσχέσεις και τις μυστικές επαφές με το εξωτερικό.
. Ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε στη δημοσιότητα την απαντητική του επιστολή προς την παραγωγή, εξηγώντας ότι η απόφασή του βασίζεται στην πεποίθηση πως η σειρά αναπαράγει ανυπόστατες κατηγορίες και επιχειρεί τη «δολοφονία του χαρακτήρα» του.
Για την καταγγελία του Γιάννη Αλαφούζου ότι το ΕΚΚΟΜΕΔ επιχείρησε να επιβάλει προληπτική λογοκρισία στον ΣΚΑΪ και στο ντοκιμαντέρ που επιμελείται ο Αλέξης Παπαχελάς, «17 Νοέμβρη, Άνοδος και Πτώση», ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ο οποίος ήταν καλεσμένος σήμερα, Τετάρτη, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Αταίριαστοι».
Η πρεμιέρα του διεθνούς ντοκιμαντέρ «Wings of Excellence» για την Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο «Παλλάς» των Αθηνών παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Νίκου Δένδια, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημητρίου Χούπη και του «Αμφιτρίωνος» της εκδηλώσεως Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη.
Την απόφαση να γυρίσουν μια ταινία από το περίφημο Game 3 του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ και τη δηλητηρίαση παικτών της ρωσικής ομάδας, πήραν δύο Ρώσοι παραγωγοί