Οι ΥΠΕΞ του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας, των ΗΑΕ, της Ιορδανίας, του Πακιστάν, της Ινδονησίας και της Τουρκίας θα συναντηθούν αύριο στην Κωνσταντινούπολη
Οι υπουργοί Εξωτερικών μουσουλμανικών χωρών θα συναντηθούν στην Κωνσταντινούπολη τη Δευτέρα (03/11) με αντικείμενο συζήτησης την κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας και τα επόμενα βήματα στον παλαιστινιακό θύλακα, ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, εκφράζοντας την ανησυχία του για το αν η κατάπαυση του πυρός θα συνεχιστεί.
Όπως ανέφερε στην εισαγωγή του «η λύση των δύο κρατών απειλείται σήμερα πιο πολύ από ποτέ, με τον πόλεμο στη Γάζα, την επιτάχυνση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη και την αυξανόμενη βία από εξτρεμιστές εποίκους».
Σύμφωνα με το Orthodoxianewsagensy.gr στο Ιράν και το Αφγανιστάν οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα πρόβλήματα.Παρά τις απαγορεύσεις όμως πολλοί είναι αυτοί που ασπάζονται τον χριστιανισμό