Ο καθηγητής Λυκείου που έκανε ακραία σχόλια εναντίον της κόρης της πρωθυπουργού της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο
«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τη μικρή, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει», είπε ο πατέρας του 14χρονου κοριτσιού που κατήγγειλε βιασμό από δύο άνδρες, στη Μυτιλήνη.
Από τα μπουκάλια με το εύφλεκτο υλικό που πετούσε, προκλήθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά που κατεσβέσθη από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.
Ο γυναικοκτόνος επιχείρησε να αυτοκτονήσει χρησιμοποιώντας τις γάζες που είχε στον λαιμό του για τα τραύματά του τα οποία προκάλεσε ο ίδιος με το μαχαίρι που δολοφόνησε την Κυριακή
Δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο 63χρονος πατέρας, που πέρσι το Μάρτιο είχε κλειδωθεί με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του μέσα στο αυτοκίνητό του με φιάλες αερίου και απειλούσε να τιναχτεί στον αέρα.