Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/7) στα Εξαμίλια Κορινθίας, όταν ισχυρή έκρηξη και μεγάλη πυρκαγιά ισοπέδωσαν εργοστάσιο παραγωγής και συσκευασίας ξυδιού, αφήνοντας πίσω της έναν νεκρό και ελαφρά τραυματισμένους εργαζομένους.
Σε τραγωδία εξελίχθηκε η ισχυρή έκρηξη και η πυρκαγιά που ακολούθησε το μεσημέρι της Δευτέρας σε εργοστάσιο παρασκευής και συσκευασίας ξυδιού στα Εξαμίλια Κορινθίας. Νεκρός είναι ο 25χρονος ηλεκτροσυγκολλητής, ενώ μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στα χέρια.
Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο διευθυντής του Γυμνασίου, Νίκος Κοντονάτσιος, οι εκπαιδευτικοί που έφτασαν πρώτοι στο σχολείο βρέθηκαν μπροστά σε μια απίστευτη εικόνα: η κεντρική πόρτα του συγκροτήματος ήταν «κολλημένη» με ηλεκτροσυγκόλληση, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση στους χώρους.